De World of Technology & Science (WoTS) is dé vakbeurs voor technologie en wetenschap, gehouden van 24 tot en met 27 september 2024 in Utrecht. Deze beurs biedt een platform waar automatiseerders en technici de nieuwste innovaties en oplossingen kunnen ontdekken.

Ook Helmholz is aanwezig op de WoTS 2024. Maak kennis met onze nieuwste producten voor PROFINET en industriële netwerken, ontworpen om de prestaties en betrouwbaarheid van industriële netwerken te optimaliseren. Of kom bij ons, de officiële Revolution PI-distributeur, langs voor flexibele en robuuste industriële oplossingen met de raspberry PI compute module als basis.

Bekijk bij ons op de stand dan ook direct de oplossingen van Hilscher rondom IIoT, met netFIELD als krachtige fleetmanager als centraal hoogtepunt.

Daarnaast laten we ook live de PROFINET TEST TOOL zien, een onmisbaar hulpmiddel voor het testen en valideren van PROFINET-netwerken, en de betrouwbare Insevis PLCs voor complexe industriële toepassingen.

Bezoek onze stand en laat je informeren over onze nieuwste innovaties. Ontdek hoe Helmholz je kan ondersteunen bij het optimaliseren van industriële netwerken en automatiseringsprocessen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op WoTS 2024!

U kunt ons vinden in hal 11 op stand F042.

Deelname is kosteloos, u dient zich wel vooraf aan te melden.