Hilscher en Helmholz Benelux sluiten strategisch partnership

Om onze klanten in de automatiseringsmarkt nog beter te ondersteunen zijn Hilscher en Helmholz Benelux een strategisch partnerschap aangegaan.

De voordelen liggen voor de hand, aldus Bart Pape, technical manager van Helmholz Benelux. “Dankzij deze samenwerking wordt het portfolio van Helmholz Benelux uitgebreid met een scala oplossingen van Hilscher op netwerkgebied. Hilscher kan op haar beurt gebruikmaken van de diepgaande knowhow en diensten van Helmholz Benelux op PROFINET.”

Het uitgebreide portfolio van Hilscher omvat onder andere protocolconverters, pc-kaarten en embedded modules. Met deze uitbreiding kan helmholz haar klanten nog beter ondersteunen op industrieel netwerkgebied.

Wij zijn erg blij met het partnerschap met Hilscher, zegt Dolf van Eendenburg van Helmholz Benelux. “Hilscher is een wereldwijde pionier op het gebied van industriële communicatieoplossingen. Ze bieden een productoplossingen van de hoogste kwaliteit aan. Met deze producten als uitbreiding op ons bestaande portfolio kunnen hebben wij de optimale communicatieoplossingen voor onze klant in huis. “

De eerste gezamenlijke presentatie in Nederland is op de World of Technology & Science (WoTS) in Utrecht, van 27 tot 30 september 2022, in Hal 11 – Stand 11D032.