Meer Performance voor TH-Link

Trebing+Himstedt introduceert de nieuwe generatie TH-Link voor PROFINET, Ethernet/IP, Modbus TCP en Industrieel ethernet.

Trebing+Himstedt vergroot het TH-Link aanbod wat nu beschikbaar is om de status van PROFINET, Ethernet/IP Modbus TCP en Industrieel ethernet -netwerken te monitoren.

De nieuwe generatie hardware van de TH-Link overtuigt met uitgebreide prestaties op het gebied van automatiseringsnetwerken in termen van veiligheid en snelheid.

Door middel van de TH-Link houdt u grip op uw automatiseringsnetwerken. Dankzij verdere verbeteringen in de prestaties kan diagnostische informatie nog sneller worden gedetecteerd – zelfs in grote automatiseringsnetwerken wordt de data snel verwerkt en geïnterpreteerd. De TH-Link heeft ook de mogelijkheid om meerdere klasse-c netwerken met 1 TH-Link te monitoren, hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de module.
Gangbare netwerkstructuren worden moeiteloos herkend en gecontroleerd, zonder dat er wijzigingen nodig zijn in de engineering, configuratie of topologie.

De nieuwe TH-Link speelt in op de veiligheidsaspecten die in de industrie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Twee ethernetpoorten maken het met behulp van “Secure Proxy Technology” mogelijk om altijd veilig toegang te verkrijgen tot uw netwerk informatie.
De strikte scheiding van het kantoor en automatiseringsnetwerk biedt niet alleen bescherming tegen het verlies van informatie, maar zorgt ook voor een veilige toegang tot alle status informatie van buiten het automatiseringsnetwerk. Dit maakt het voor u mogelijk om onderweg met een laptop inzicht te krijgen in de status van uw systeem.

De TH-Link biedt zowel tijdens het inbedrijfstellen als bij het beheer van industriële netwerken belangrijke voordelen voor de documentatie van uw systemen. Mochten er devices in het netwerk ontbreken, verkeerd geconfigureerd zijn, of niet geconfigureerd zijn, dan herkent de TH-Link dit onmiddellijk met behulp van het DCP-mechanisme. Een snelle reactie is mogelijk doordat de TH-Link een e-mail verstuurd – ook zijn waarschuwingen via bijvoorbeeld een lamp, een alarm of een melding van het systeem geen enkel probleem dankzij het geïntegreerde relais.

Stabiele industriële netwerken zijn het fundament van elke productie omgeving. Met de introductie van de nieuwe generatie TH-Link zet Trebing+Himstedt een belangrijke stap om in te spelen op de groeiende vraag van stabiliteit met betrekking tot industriële netwerken nu en in de toekomst.