Revolution PI – IIot-IPC-Open source

Revolution PI – de industriële Raspberry PI – Open Source IPC

Revolution PI van Kunbus vertegenwoordigt door Helmholz Benelux verandert de automatiseringswereld. Hij is flexibel, geavanceerd en uitermate geschikt voor industriële omgevingen. Het multitalent Revolution PI is het antwoord op de toenemende digitalisering in de industriële automatisering.

Revolution PI is gebaseerd op Raspberry PI, echter in een stevige behuizing en robuuste mechaniek. Zo kan hij voor de industriële automatiseringsomgeving worden gebruikt.

Met opensourcesoftware kunt u met Revolution PI uw machines en installaties besturen en bijvoorbeeld procesgegevens direct naar uw cloud sturen. Als IIoT-gateway koppelt hij uw besturing aan de cloud. Zo is er altijd inzicht over uw machines en installaties – waar vandaan dan ook!

Wilt u Revolution PI als IIoT-gateway in een bestaande systeemarchitectuur integreren? Dat kunt u met de IO- en communicatiemodulen doen. U hoeft deze modulen enkel via jumper met de PI te verbinden.

De communicatiemodulen zijn beschikbaar met de volgende interfaces: PROFINET, PROFIBUS, Ethernet/IP, DeviceNET, Ethercat, CANopen, Sercos, Powerlink, Modbus RTU/TCP en serieel.

De voordelen in een rij:

  • IIoT-gateway of industriële pc: de ideale oplossing voor veel industriële toepassingsgebieden
  • Opensourcesoftware maakt vrije programmering en zodoende individuele aanpassing aan alle soorten toepassingen mogelijk
  • Gegevens kunnen in de directe omgeving van machines en installaties worden verzameld, geëvalueerd en verwerkt
  • Volgens EN 61131-2 beschermd tegen storingen en volledig functionerend bij temperaturen van -40 tot +55 °C
  • Robuuste behuizing en 24 V-aansluiting voor industrieel gebruik
  • Door IO- en communicatiemodulen te integreren in alle gangbare systeemarchitecturen

Meer info over Revolution PI