Uitbreiding portefeuille Systeme Helmholz Benelux B.V.

Overname van Trebing + Himstedt vergroot portefeuille Systeme Helmholz Benelux B.V.

Dankzij de overname van de industriële communicatie tak van Trebing + Himstedt door Softing Industrial Automation GmbH is Systeme Helmholz Benelux B.V. in staat een nog completer pakket aan diagnoseapparatuur voor industriële netwerken te leveren.

Troubleshooting tools in combinatie met permanente netwerkmonitoring geeft gebruikers de mogelijkheid om netwerken optimaal te beheren en te optimaliseren.

Het product portfolio dat Softing Industrial Automation GmbH heeft overgenomen omvat oplossingen voor permanente bewaking van industriële netwerken.
PROFIBUS, PROFINET en Industrial Ethernet-gebruikers kunnen deze technologie gebruiken om netwerkmonitoring, die helpt bij het maximaliseren van de productie faciliteiten, te implementeren.

De Softing Industrial Automation GmbH producten zijn de ideale aanvulling op de bestaande portefeuille van Systeme Helmholz Benelux B.V., met name op het gebied van netwerk troubleshooting.

Over Softing
Softing Industrial Automation GmbH is een toonaangevende wereldwijde leverancier van industriële communicatie oplossingen en producten voor de procesindustrie en de maakindustrie. Softing’s producten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van fabrikanten van systemen, apparaten, installaties en machines, alsmede de eindgebruikers te voldoen en staan bekend om hun gebruiksgemak en functionele voordelen.