Helmholz Benelux nodigt je uit voor de jaarlijkse IO-Link workshop, georganiseerd door PI Nederland op 24 én 29 mei. Tijdens deze workshop willen we eindgebruikers kennis laten maken met de mogelijkheden van IO-Link.

Deelname is kosteloos, aanmelden kan door middel van link onderaan deze pagina.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de IO-Link workshop maak je op een praktische manier kennis met de mogelijkheden en voordelen van IO-Link. Naast interactieve sessies is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de aanwezige bedrijven en andere deelnemers.

De dag wordt geopend door een boeiende plenaire spreker. De exposanten nemen je mee in drie interactieve sessies. Uiteraard wordt er gezorgd voor een lunch en een borrel, waarbij voldoende tijd is om in contact te gaan met de exposanten en al je vragen te stellen.

Bouw mee aan een IO-Link-oplossing voor het monitoren van uw sensorgegevens

Helmholz Benelux en JUMO demonstreren op een praktische manier hoe eenvoudig het kan zijn om data te ontsluiten van geavanceerde IO-link sensoren en actuatoren. Tijdens de workshop zullen we de sensoren configureren en live aansluiten. Zodra de sensoren zijn aangesloten en autonoom via de IODD zijn geconfigureerd worden de gegevens op de edge verwerkt, getoond en eventueel verzonden worden naar een CLOUD omgeving.

Locatie

Vrijdag 24 mei Avans Hogeschool, Den Bosch
vrijdag 24 mei 2024
van 09:00 – 15:00 uur
Avans Hogeschool, Den Bosch

Woensdag 29 mei Alfa-college, Groningen
woensdag 29 mei 2024
van 09:00 – 15:00 uur
Alfa-college, Groningen